< Viinit
Vivahteikas & ryhdikäs

Waka Sauvignon Blanc

kevytlasipullo 0,75 L

Täydellinen Sauvignon Blanc Uudesta-Seelannista! Waka valmistetaan kypsistä, hedelmäisistä Sauvignon Blanc -rypäleistä, jotka kasvavat Uuden-Seelannin maailmankuululla Marlboroughin alueella. Aluetta pidetään viiniarvioijien mukaan tyypillisesti parhaana paikkana tuottaa Sauvignon Blancia, eikä Waka ole poikkeus. Erinomainen Waka Sauvignon Blanc tarjoaa upeasti viritetyn ja tasapainoisen aromin, josta erottuu passionhedelmää ja yrttisyyttä jälkimaun ollessa viipyilevä ja raikas. Vivahteikas Waka Sauvignon Blanc on kuiva, hapokas, limettinen, kevyen passionhedelmäinen, viheromenainen, herukanlehtinen sekä kevyen nokkosinen.

Tiesitkö, että jos tuote puuttuu lähimyymälästäsi, voit toivoa sitä valikoimaan Alkotoive.fi -palvelussa. Lue lisää

Hakusanalla "waka sauvignon blanc 502997 uusi-seelanti" tuote löytyy helpoiten Alkotoive-palvelussa. Halutessasi voit kopioida tekstin mukaan täältä.

Hinta: 12,98 €

TILAA UUTISKIRJE!

No items found.
Uusi-Seelanti, Marlborough, 13,0% vol.
Sauvignon Blanc
No items found.

Hyvä ympäristölle

  • Waka on pakattu kevyeen lasipulloon (vain 420 grammaa), joka vähentää pakkaukseen käytettävää materiaalia, sen valmistuksesta aiheutuvia päästöjä, sekä kuljetuskuluja ja -päästöjä merkittävästi verrattuna perinteiseen, painavampaan lasipulloon.

Nauti näin

Vivahteikas ja ryhdikäs Waka pääsee oikeuksiinsa nautittuna raikkaan salaatin, kana- tai kalaruokien kanssa. Tämä upea Sauvignon Blanc erottuu edukseen myös seurajuomana tai aperitiivina! Parhaimmillaan Waka on reilusti viilennettynä, ja suosittelemmekin jäähdyttämään sen 8-10 -asteiseksi ennen nauttimista.