< Viinit
Pirteä & hedelmäinen

Miu Fresh & Fruity

kartonkitölkki 1.0 L

Pirteä ja hedelmäinen Miu on kissa, jolla on suuri viinisydän. Tämä upea viini ihastuttaa puolimakeudellaan. Siihen sekoittuu aavistus raikasta hapokkuutta antamaan viinille hienostunutta tasapainoa. Makumaailmasta löytyy myös herkullista keltaluumua sekä persikkaa ja tätä yhdistelmää sävyttää hento mausteisuus ja viheromenainen raikkaus. Miu on virkistävä tuulahdus ja ihanan freesi viini, joka tepastelee arvostetulta Rheinhessenin viinialueelta. Se on valmistettu taidokkaasti Riesling- ja Silvaner-rypäleistä. Miu on hurmannut monet!


Miu, suosikkiviini hyvin varustelluista kaupoista ja Alkoista kautta maan!

Hakusanalla "miu rheinhessen kartonkitölkki" tuote löytyy helpoiten Alkotoive-palvelussa. Halutessasi voit kopioida tekstin mukaan täältä. Tiesitkö, että jos tuote puuttuu lähimyymälästäsi, voit toivoa sitä valikoimaan Alkotoive.fi -palvelussa. Lue lisää

TILAA UUTISKIRJE!

No items found.
Saksa, Qualitätswein Rheinhessen, 8,0% vol.
Riesling, Silvaner
No items found.
Tee Alkotoive hakusanalla "miu riesling rheinhessen kartonkitölkki" niin löytyy tuote helpoiten.

Hyvä ympäristölle

  • Kevyen pakkauksen ansiosta vähemmän pakkausmateriaalia, optimaalinen logistiikka ja pienemmät kuljetuspäästöt
  • FSC:n sertifioima: tuotteen pakkausmateriaali tukee vastuullista metsien hoitoa
  • Hyvä valinta ajatellen ympäristöä pakkauksen ansiosta

Nauti näin

Tämä raikas ja hedelmäinen saksalaisviini on parhaimmillaan salaatin, kalan tai kanan kanssa nautittuna. Asenteikkaan makunsa ansiosta se sopii erinomaisesti aperitiiviksi eikä häpeile seurusteluviininä. Nauti Miu viilennettynä 10-12 -asteiseksi.