< Viinit
Pirteä & hedelmäinen

Berg Riesling Hochgewächs

75 cl kevytlasipullo

Alkon ensimmäinen täysin hiilineutraali Riesling Hochgewächs-viini. Valkoviini poikkeaa perinteisestä Riesling-viinistä Hochgewächs-valmistusmenetelmänsä ansiosta. Laatuvaatimukset ovat korkeat jo ennen rypäleen poimintaa ja rypäleet tulee poimia täsmällisesti oikeaan aikaan ja niiden tulee sisältää täsmällisesti oikea määrä sokeria. 'Hochgewächs' tarkoittaa myös sitä, että viinin täytyy saada virallisessa aistinvaraisessa saksalaisessa arvioinnissa tuplapisteet tavalliseen rieslingviiniin verrattuna. Hochgewächs onkin todellinen laadun tae! Pirteän hapokas viini on parhaassa seurassa vaalean lihan, kalan ja äyriäisten kanssa.


Hakusanalla "Berg Hochgewächs" tuote löytyy helpoiten Alkotoive-palvelussa. Halutessasi voit kopioida tekstin mukaan täältä.

Hinta: 12,98 €

TILAA UUTISKIRJE!

No items found.
Saksa, Rheinhessen, 12,0% vol.
100% Riesling
No items found.
Tee Alkotoive hakusanalla "Berg Hochgewächs" niin löytyy tuote helpoiten.

Hyvä ympäristölle

Edelläkävijän valinta! Alkon ensimmäinen täysin hiilineutraali Hochgewächs-valkoviini on pakattu 75 cl kevytlasipulloon. Kaksi vihreää ominaisuutta ympäristöä ajattelevan iloksi. Tämä viini on täysin hiilineutraali jokaiseen Alkon myymälään asti.

Nauti näin

Viilennä hyvin etukäteen. Viini sopii erityisen hyvin esimerkiksi sushin, kalaruokien, kanan ja mietojen juustojen kavaljeerina. Berg Riesling Hochgewächs on erinomainen valinta myös kasvisruokien kanssa. Herkullista tämä on tietenkin myös ystävien seurassa nautittuna!