Hiilineutraali viini on vastuullisin
vaihtoehto ilmaston kannalta.

Ostamalla hiilineutraalia viiniä, kompensoit kaikki sen tuotannosta aiheutuneet päästöt.

Hiilineutraalit viinit ovat tällä hetkellä viinivalikoiman ilmastoystävällisin vaihtoehto. Näiden viinien tuotannossa suositaan mahdollisimman vähäpäästöisiä vaihtoehtoja, kuten vihreää sähköä, ympäristöystävällisiä raaka-aineita ja materiaaleja sekä optimoituja kuljetuksia.  CO2-sertifiointi tehdään aina tuote- ja markkinakohtaisesti. Arvioinnissa kiinnitetään huomiota koko tuotanto- ja toimitusketjuun aina viljelyolosuhteista juoman valmistukseen sekä pakkauksesta logistiikkaan.


Hiilineutraaleissa viineissämme kaikki kyseisen tuotteen tuotannosta ja logistiikasta aiheutuneet vähäisetkin kulut ovat kompensoitu kolmannen osapuolen toimesta. Poimimalla mukaasi hiilineutraalin viinin voit siis olla varma, että teit ympäristön kannalta parhaan mahdollisen valinnan.

Kaikki hiilineutraalit viinimme ovat hiilineutraaleja viinitilasta Alkon myymälöihin asti.

Tiesitkö, että helpoin tapa vähentää viinistä aiheutetut hiilipäästöt, on valita sertifioitu ja kierrätettävä kartonkitölkki tavallisen lasipullon sijaan?

Tilaa uutiskirje!

CO2-merkki

Tällä sertifikaatilla varustetut tuotteemme sitovat yhtä paljon päästöjä kuin mitä ne tuottavat. Näiden tuotteiden koko tuotantoketju perustuu vähäpäästöisiin resursseihin, kuten vihreään sähköön, ympäristöystävällisiin raaka-aineisiin ja logistiikan optimointiin - Alkon myymälöihin asti.

ClimateLine-sertifikaatti

ClimateLite-sertifikaatilla varustetut tuotteemme ovat päästökompensoituja. Pakkauksesta löytyvä QR-koodi ohjaa sinut verkkosivulle, josta voit halutessasi lukea tuotteen sertifiointivaatimuksista tarkemmin. Lue lisää hiilineutraaleista viineistä: www.climateline.org/50807